Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

Electro Waves Oy jakoi käyttäjän Lightware Visual Engineering julkaisun. ... See MoreSee Less

HDMI20-OPTC-TX/RX220-Pro Full 4K@60Hz 4:4:4 extension over fibre with Ethernet to a stage far, far away. Problems on input one? Automated switching to the backup input two port for the stress-free life in Rental & Staging. bit.ly/HDMI20-OPTC-TXRX220-PRO

View on Facebook

Electro Waves Oy jakoi käyttäjän Lightware Visual Engineering julkaisun. ... See MoreSee Less

So many pixels in such a little space! HDMI 2.0 Full 4K@60 Hz 4:4:4 matrix with 8x8 I/O and tons of useful features and services. bit.ly/MX2-8x8-HDMI20-AUDIO

View on Facebook

Yamaha digimiksereiden uusi tiedostomuunnostyökalu! ... See MoreSee Less

Console File Converter V4.0.0 has been released today and is available for download. It now features the possibility to convert between PM10 and CL/QL as well. www.yamahaproaudio.com/global/en/products/peripherals/applications/console_file_converter/index.jsp

View on Facebook

Satoja Nexo STM moduleita käytössä tänäkin viikonloppuna! ... See MoreSee Less

Just some of the hundreds of STM modules in action this weekend. Powered by NUARs, with Yamaha CL5, Nuar's, Lake LM44, Auvitran Toolbox, all running Dante. (With Norbert Bund, sound by acoustic NETWORK)

View on Facebook

DAS Audion Altea uutuus! Uusi kaiutinsarja 12"/15" aktiivi- ja passiiviversiot.

Esim. DAS 715A:
– Hi-power bi-amplified active system
– DAScontrol™ interface for easy setup and adjustment
– 24-bit high-end DSP with LCD screen
– DASlink™ remote control and monitoring APP
– High-definition wireless stereo music streaming
– 1500 W peak Class D amplifier with 2 channel mixer
– 15″ loudspeaker + M-28 compression driver
– Lightweight polypropylene enclosure
– Ergonomic handles and floor monitor position
– Integrated M8 rigging points
... See MoreSee Less

New D.A.S. Altea Series, see the lineup!! www.dasaudio.com/en/cp/altea-series/

View on Facebook

Syksymme on täynnä tapahtumia ja yksi niistä on ID Helsinki. Tämä projektisisustamisen johtava ammattilaistapahtuma pidetään Tapahtumakeskus Telakalla ja aiheena on julkiset tilat, toimistot ja työympäristöt. Tutustu tapahtumaan ja rekisteröidy kävijäksi osoitteessa www.idhelsinki.fi. Tapahtuma on maksuton. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Electro Waves Oy jakoi käyttäjän Lightware Visual Engineering julkaisun. ... See MoreSee Less

What you've been wishing for: TPS receiver with a local HDMI input and a built-in HD video scaler. One common resolution can be used across the whole system configuration with minimal latency, featuring RS232, IR and Ethernet ports for control. bit.ly/HDMI-TPS-RX120-HDSR

View on Facebook

Tässä näyte miten tehdä urheilutapahtumasta entistäkin hienompi kokemus! ... See MoreSee Less

#TBT to earlier this year when The Netherlands' largest stadium - Amsterdam ArenA - invested in our pioneering VL6000 Beam luminaire to complement the all new Philips Lighting LED ArenaVision pitch lighting system. The powerful moving heads add the extra 'wow' factor to the arena's world-class sporting events and concerts.

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset