Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

UUTISET: Electro Waves Oy laajenee Ruotsiin!
Electro Waves on tehnyt yhteistyösopimuksen kahden merkittävän yrityksen kanssa Ruotsin markkinoilla toimimisesta: Philips Entertainment Lightning ja CTOUCH.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

Prolyte Campus Training Day on kerännyt mukavasti alan ammattilaisia koolle. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tervetuloa TiMax SoundHub/Tracker Workshoppiin
23.1.2018, klo 10:00 - 15:00
Paikka: Electro Waves, Piispantilankuja 6, 02240 ESPOO
Esittelemme TiMax SoundHub audiomatriisi- sekä TiMax Tracker-tuotteet, asiaa äänen lokalisoinnista teatterissa, tapahtumissa esimerkkitoteutuksien avulla ym. TiMax Tracker järjestelmän audio-demot sekä käyttöön liittyvien ratkaisujen pohdintaa. Paikalla Dave Haydon Outboard Electronics:lta.

Ilmoittautumiset Karille: kari.lehtonen@electrowaves.fi
... See MoreSee Less

View on Facebook

Kyllä maailmaan ääntä mahtuu -sanonta sopii kuvaamaan täydellisesti tätä kokonaisuutta. ... See MoreSee Less

Another look in the truss of the Italian XFactor finale (Sound by AMG). STM Series - M46+B113, flown with S118 sub arrays. Great NS-1 plots from the sound designer!

View on Facebook

Tarjoamme laadukkaita merkkejä arkkitehtuurivalaistukseen, kuten Linea Light -valaisimet. ... See MoreSee Less

Light and dance: a special moment of our year just ended. #throwbackthursday #tbt

View on Facebook

Electro Waves on toteuttanut Allas Sea Poolin kokoustilojen tekniset ratkaisut. ... See MoreSee Less

Case: Allas Sea Pool Allas Sea Pool on 2016 -vuoden lopussa avattu merikylpylä Helsingissä. Paikka tarjoaa lisäksi laadukkaat kokous- ja ryhmätilat. Projektin toteuttajana on ollut Electro Waves Oy

View on Facebook

Electro Waves Oy jakoi käyttäjän Monitor Roadshow julkaisun. ... See MoreSee Less

I dag har vi det stora nöjet att presentera nästa utställare till Monitor Roadshow 2018: Electro Waves Oy! Electro Waves är ett finländskt familjeföretag som representerar internationellt kända märken inom AV-branschen i Sverige. I sortimentet ryms ett stort utbud av AV-teknik, Digital Signage samt många olika produktioner med ljus, ljud och vatten. På Monitor Roadshow 2018 har du möjlighet att besöka just deras monter och få närmare information om vilka tjänster och produkter de erbjuder. Electro Waves ställer ut i Norrland och i södra Sverige.

View on Facebook

Vaikka vietämmekin parhaillaan vuoden pimeimpiä aikoja, piristää vuosittainen Lux Helsinki meitä jälleen valoloistolla. Tänä vuonna Electro Waves on ollut yhteistyökumppanina kauniille Sokeripala – joutilaan flaneeraajan etappi -teokselle, jonka on suunnitellut kuvataiteilija ja valosuunnittelija Tülay Schakir.

Lux Helsinkiä on ollut toteuttamassa yhteistyökumppanimme Sun Effects.
... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset