Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

 

4 days ago

Electro Waves Oy

We can finally share the exciting news! The newest member of our RGB laser family is here, the Mirage SST. A high-performance RGB laser #projection system featuring an ultra-compact, fiber-coupled projection head and Christie TruLife electronics. Engineered for the #themedentertainment industry. See it at #IAE18 or visit> bit.ly/2qIRHN2 ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Electro Waves Oy

Yksinkertainen, mutta aivan mahtava tuote Admiralilta.New tech demo about the floor stand!

youtube.com/watch?v=lgoInvQwXrc
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

DAS Audio uutuus! Quantum-sarjan asennuskaiuttimet. Mallisto sisältää 1x3", 2x3" ja 4x3" mallit, 8ohm/70V, IP54 kit ja RAL-värit optiona!
Lisäksi aktiivi- ja passiivi subwoofer kaiuttimet Quantum Q10A/Q10.

Lisätiedot:

Kari Lehtonen
040-5559910
kari.lehtonen@electrowaves.fi

DAS Audio
Welcome, #Quantumseries to the #DASfamily outstanding speech intelligibility and configurable response, ideal for spaces with complex acoustic conditions and immersive experiences #Iamsooriginal #doyouhearmenow

www.dasaudio.com/cp/quantum-series/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

We're happy to announce that the Christie D20WU-HS laser projector won a Systems Contractor News product of the year award! Featuring Christie BoldColor Technology, this lightweight, omnidirectional projector is designed to deliver vibrant, lifelike images. Explore the key features behind the powerful HS series>http://bit.ly/1Pmf4yd ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

Yamaha Rivage PM7 demopäivä 8.11. !

PM7 uutuus nyt demossa, esittelijänä Andy Cooper/Yamaha UK!

Lue lisää linkistä!

www.emaileri.fi/g/l/250487/38919703/1685015/3331/1197/3
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

Tarkalla sijoittelulla sekä kohdistuksella saadaan paras lopputulos kuuluviin.Perfect aim, precise targeting - not just the players but the NEXO GEO M6 line arrays chosen by the event hosts at the BMW Golf Cup France, the country’s top amateur tournament (Sound by Magnum). ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy
View on Facebook

4 weeks ago

Electro Waves Oy

Monitor Roadshow on jälleen käynnissä ja tällä kertaa Electro Waves kiertää Etelä-Ruotsia. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Electro Waves Oy

Electro Waves welcomes a new Country Manager to Sweden, Heidi Annell ... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset