Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

 

1 week ago

Electro Waves Oy

Philips Entertainment Lighting
The Vari-Lite VLZ Profile outperformed testing with flying colors! Not only is it reliable, it boasts a powerful white LED engine making it a worthy LED successor to the VL3000s. With all these fully loaded features, we’ve got it covered! Read the full results from the independent testing here: philips.to/2vtwXLE
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Electro Waves Oy

Uusin case luettavissa: www.electrowaves.fi/fi/mm-kuntotalo-kupittaa/ ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Electro Waves Oy

Suomen Monitor Roadshown lisäksi Electro Waves on mukana myös Etelä-Ruotsissa 22.-25.10.Vi är oerhört stolta över att presentera en så fantastisk uppsättning utställare till Monitor Roadshow Södra Sverige 2018.

Missa inte höstens teknikspäckade turné i Malmö, Göteborg, Linköping och Stockholm!

We are incredibly honored to present such a fantastic lineup to the upcoming Monitor Roadshow in Southern Sweden.

Make sure to mark your calender for October 22, 23, 24 and 25. This will be an amazing journey!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Electro Waves Oy

Suomen Monitor Roadshow lähestyy. Käy ilmoittautumassa mukaan: www.monitorroadshow.fi/register ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Electro Waves Oy

Hot news for CL/QL: Version 5 has been released today! We have added support for Shure Axient Digital AD4D and AD4Q, Sennheiser EM6000, Nexo DTD and Rupert Neve Designs RMP-D8. New features include individual fade times per channel and we've added the Rupert Neve Designs Primary Source Enhancer (RND5045) as a rack device. ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Electro Waves Oy

Iltapäivän webinaarissa ääneen pääsevät seuraavan sukupolven valaistussuunnittelijat.Attend this webinar to listen to the next generation of lighting designers, presenting the three top-placing projects from CLUE Edition 04! philips.to/2zBCPar #lightingdesign #entertainment ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Electro Waves Oy

Better watch your steps if you put such a cool, feature-rich, multiport transmitter in the floor, and it can serve as your reliable buddy for long years to come.
bit.ly/floorpanel #lightware
... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset