Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

Unohda työ, löysennä vyö, herkkuja syö, onhan yötön yö! Rauhallista juhannusta kaikille! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Lightware ip-videota kohta saatavilla😎 ... See MoreSee Less

Meet UBEX - the solution for Networked AV #AVoverIP buff.ly/2rAIXLB

View on Facebook

Uudet interaktiiviset näytöt ovat vihdoinkin täällä! Lisätietoja SMART 2000 -ja 7000 -sarjalaisista sekä CTOUCH 2Share ja 2Meet -näytöistä saat linkeistä.

ctouch.eu/products/?lang=fi

education.smarttech.com/en/products/smart-board-interactive-flat-panels
... See MoreSee Less

View on Facebook

Nexo STM-järjestelmä CMA music Festival tapahtumassa. Experience Morris:n John Mills valottaa järjestelmän toteusta! ... See MoreSee Less

John Mills, Senior Audio Designer at Experience Morris, Nashville TN talks about the design of the Nexo STM line array for this years’ CMA Music Festival “Fan Fair X” at the Ascend Amphitheater stage. Vocal clarity is top priority for John, see why he loves the Nexo STM system! #NEXOSTM #Yamaha #experiencemorris #CMA2017 #FanFairX

View on Facebook

CTOUCH Partner Day on tänään tuonut toimistolle entistä enemmän vilskettä. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Tänään juhlittiin toimarimme 50 -vuotis syntymäpäiviä vauhdikkaissa tunnelmissa. Pohdittavaksi jää, olisiko ollut syytä antaa hänen voittaa 🙂 Mukavaa viikonloppua kaikille! ... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset