Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

UUTISET: Electro Waves Oy laajenee Ruotsiin!

Electro Waves haluaa tarjota asiakkailleen laadukkaita, kokonaisvaltaisia ja innovatiivisia ratkaisuja ja tämän taatakseen yritys on valinnut yhteistyökumppaneikseen innokkaita ja osaavia alansa edelläkävijöitä. Nyt Electro Waves on tehnyt yhteistyösopimuksen kahden merkittävän yrityksen kanssa Ruotsin markkinoilla toimimisesta: Philips Entertainment Lightning ja CTOUCH. Electro Waves aloittaa toimintansa Ruotsissa vielä tämän vuoden aikana Tukholmasta käsin.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

SMART innostaa opiskelijoita ympäri maailmaa.
youtu.be/qUcwLfmzoaA
... See MoreSee Less

View on Facebook

Olemme olleet jo 10 -vuotta yksi Suomen vahvimmista ja muistutukseksi siitä tämä erikoissertifikaatti koristaa nyt toimistoamme. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Electro Waves Oy jakoi käyttäjän Sennheiser kuvan. ... See MoreSee Less

Check out the world's first streaming platform to offer concerts in AMBEO 3D audio at Moods jazz club in Zurich → goo.gl/FwLzFb

View on Facebook

Electro Waves Oy lisäsi 7 uutta kuvaa. ... See MoreSee Less

View on Facebook

A recipe for creating the best outcome! ... See MoreSee Less

View on Facebook

We are heading to Sweden! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Electro Waves Oy laajentaa toimintaansa Ruotsiin! ... See MoreSee Less

View on Facebook

Pienimuotoinen laite-esittelymme on kerännyt Scandic Parkkiin mukavasti vieraita. EW:n iltamat alkavat 18.00 ja niiden valmistelut ovatkin kovassa vauhdissa. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Electro Waves Oy lisäsi 74 uutta kuvaa — paikassa Scandic Park Helsinki. ... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset