Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

 

4 days ago

Electro Waves Oy

Vuoden 2018 ISE:ssä kisattiin kuka on nopein Chief PRSU -jalustan kasaaja. Tässä voittajan tyylinäyte: www.youtube.com/watch?v=8AVKLNIXQQ4&feature=youtu.beAt ISE 2018 we had a daily challenge on the Chief stand where we timed how quickly someone could set-up the Chief PRSU Portable Flat Panel Stand, install a s... ... See MoreSee Less

View on Facebook

5 days ago

Electro Waves Oy

EW Virtual 2.0 on nyt saatavilla ja siinä onkin hyvä syy tuottaa lisää virtuaalitunteja. Tänään ja huomenna niitä kuvataan Fit24 Hyvinkäällä. Lisätietoja EW:n liikuntaratkaisuista antaa Esa Karppinen: 045 7731 1552 | esa.karppinen@electrowaves.fi ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

Electro Waves Oy

Hyvää äitienpäivää | Grattis på mors dag | Happy mother's day ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

Koska kesä on vihdoin rantautunut tänne pohjolaan niin kelluva rakentaminen on ajankohtaista. Yhteistyökumppanimme Bluet on tänään LIVEnä 8.30 eteenpäin jossa puhutaan juurikin tästä aiheesta.Tänään Bluet on LIVE!

Hyppää mukaan klo 08:30 eteenpäin, kun striimaamme täällä Facebookissa ensimmäisen pienseminaarimme! Aiheemme on "Yleistä kelluvasta rakentamisesta", ja lupaamme ruokkia seminaariin osallistujat tiiviillä mutta kattavalla paketilla kelluvan asumisen ja rakentamisen tuomista mahdollisuuksista, teknisistä ratkaisuista ja muista perusasioista. Tervetuloa mukaan!

Mikäli et ehdi katselemaan liveämme juuri nyt, ei huolta, sillä se tallentuu sivullemme myös myöhempää katselua varten 🙂
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

Electro Wavesin tuoteperhe on laajentunut jälleen > CatchBox pehmustettu mikrofoni. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

tvONE:n terveiset RSDE -messuilta.
youtu.be/3EtSddoRUSIRDSE is a retail digital signage show is London, England. tvONE exhibited at the show for the first time to show their award winning solutions including CORI...
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

Trussista saa luotua kauniita ja näyttäviä rakennelmia erilaisiin tiloihin. Electro Waves toimitti Scandic Airporttiin kullan väristä trussia ja kuvista näet mitä siitä saatiin aikaan.
www.electrowaves.fi/fi/scandic-airport/
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Electro Waves Oy

Hauskaa Vappua | Glada Vappen ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Electro Waves Oy

LDDE - Lighting Ideas
Let’s do some effects with #NanoPix2880 behind the curtain at the booth from our Finnish Distributor @electrowavesoy #ldde
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Electro Waves Oy

24.-26.4.2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset