Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Monitor Roadshow 2018 alkaa Pohjois-Ruotsista!
5.3. Piteå, Nolia City Konferens – 6.3. Umeå, Noliamässan – 7.3. Sundsvall, Quality Hotel Sundsvall – 8.3. Östersund, Best Western Gamla Teatern 

Electro Wavesilta mukana on Antti Helminen & Kim Nyholm.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

Uusimmasta Riffistä löytyy mainio artikkeli Porin Teatterin valmistumisesta. Electro Waves on ollut osana toteuttamassa uudistusta.

www.riffi.fi/lehti/riffi-12018
... See MoreSee Less

View on Facebook

Katso miltä näytti Amsterdam ArenA:n huikea valoshow 2020 innovaatiokokouksessa. ... See MoreSee Less

A stadium can quickly transform into a theater with Philips Lighting and Panasonic Nederland entertainment technology. Watch the spectacular light show from the 2020 innovation Summit at Amsterdam ArenA. Lighting by Philips Entertainment Lighting and Philips ArenaVision Lighting. Video by: Amsterdam ArenA

View on Facebook

Hyvää ystävänpäivää | Happy valentines day | Glad alla hjärtans dag ... See MoreSee Less

View on Facebook

ELECTRO WAVES FILIAL SVERIGE ON VALTUUTETTU
Lightware Visual Engineering JAKELIJA RUOTSISSA.

Suomalainen Electro Waves Oy aloitti toimintansa Ruotsissa
tammikuussa 2018 ja on nyt solminut jakelijasopimuksen
Unkarilaisen Lightware:n kanssa, toimialueenaan koko Ruotsi.

Lightware visual engineering on maailmanlaajuisesti tunnettu matriisikytkinten ja lisävarusteiden valmistaja. Yrityksen tavoitteena on tunnistaa AV-alan jatkuvasti muuttuvat tarpeet ja kehittää ammattilaisille suunnattuja korkealaatuisia sekä suorituskykyisiä tuotteita.

”Olen kiitollinen Lightwaren luottamuksesta Electro Wavesia kohtaan ja innostunut mahdollisuudesta edustaa heitä uudella markkina-alueella”, Electro Wavesin toimitusjohtaja Miko Nurkki kommentoi.

Lisätietoja antaa:
Miko Nurkki
Tel: +358 50 2629
email: miko.nurkki@electrowaves.fi

Kurt Nybäck
Tel. +358 40 0878 069
email: kurt.nyback@electrowaves.fi
... See MoreSee Less

View on Facebook

Vierailulla DAS Audio:n osastolla. ... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset