Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

 

19 hours ago

Electro Waves Oy

Monitor Roadshow on jälleen käynnissä ja tällä kertaa Electro Waves kiertää Etelä-Ruotsia. ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

Electro Waves welcomes a new Country Manager to Sweden, Heidi Annell ... See MoreSee Less

View on Facebook

3 weeks ago

Electro Waves Oy

The Vari-Lite VL10 BeamWash is creating the new dynamics in automated lighting. Producing 28,000 lumens and weighing just 33kg (73lb), it’s brighter, lighter and more versatile than any comparable fixture. See the details before LDI 2018 philips.to/2OswUe0 ... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Electro Waves Oy

Tänään ja huomenna EW on mukana Data Group -päivillä Kylpylähotelli Peurungassa. ... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Electro Waves Oy

Silloin tietää olevansa oikealla tiellä kun asiakas ja päämies ovat tyytyväisiä 😄
Kiitos Prolyte Group!
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Electro Waves Oy

Liikunnasta liiketoimintaa on liikunta-alan osaajille suunnattu kaksipäiväinen seminaariristeily, joka kokoaa vuosittain yhteen lähes 200 liikunta-alan ammattilaista. Tänään myös muutama EWläinen on hypännyt mukaan laivaan kertomaan lisää ryhmäliikuntatilojen av-ratkaisuista sekä tietenkin EW Virtual 2.0:sta.

LISÄTIETOJA:
www.ewvirtual.fi
www.liikunnastaliiketoimintaa.fi
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 month ago

Electro Waves Oy

EW Virtual 2.0 on edeltäjänsäänsä nopeampi, selkeämpi sekä käyttäjäystävällisempi virtuaaliliikunnan hallintajärjestelmä. Alusta on kehitetty käytettäväksi pääosin kosketusnäytöille, jonka vuoksi sen rakenne on mutkaton ja videosisältöjen sekä kategorioiden selailu onnistuukin tulevaisuudessa entistä helpommin.
www.ewvirtual.fi
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Electro Waves Oy

17 million pixels are bringing visual excitement to the South Park District in downtown #LosAngeles! The Circa development features a massive LED display by SNA - Sansi North America, powered by Christie Terra. Christie's #SDVoE technology delivers 4K content to the display, 20 hours per day, with virtually zero-latency. See more: bit.ly/2Clwjpw ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Electro Waves Oy

Jos et vielä ole ehtinyt vierailla Suomen ensimmäisessä Monitor Roadshowssa niin nyt viimeistään on sen aika! Tänään paikkana on Helsingin messukeskus, jossa ovet aukeavat 10.00. Osastollamme on esillä hienoja brändejä, kuten Ctouch The power to engage, Lightware Visual Engineering, Admiral Staging Essentials, GDS, LDDE - Lighting Ideas, Philips Vari-Lite, Yamaha Pro Audio Europe, NEXO & Zeevee.Hyvää houmenta, Helsinki!

Today is the day, the grand finale of Monitor Roadshow Finland 2018, taking place at the Messukeskus.

To get to us is a piece of cake: Enter the southern entrance, located on Messuaukio 1, 00520 Helsinki, next to the Holiday Inn Helsinki - Messukeskus.

Hours: 10 AM - 4:30 PM. Free entrance. Registrations can be made here on-site.

Come join us for a spectacular day where you'll get the chance to meet leading manufacturers and distributors of professional audio, video, lighting and stage equipment.

Tervetuola!

#adamhallgroup #audicosystems #brightgroup #broadcastsolutionsgmbh #cablefreeled #electrowavesoy #fproesitystekniikka #focusnordic #kaukooy #noretronbroadcastoy #panasonic #sennheiser #showtex #studiotec #teletukkuoy #westridgeaudio #yamaha #germanlightproducts #helsinki #helsinkimessukeskus #monitorroadshow #finland #lighting #proaudio #video #led #photography #broadcast
... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset