Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

 

1 day ago

Electro Waves Oy

Prolyte Group
Prolight + Sound aftermovie by Mark Van Der Meulen 🎥 Some details: 7 days building up and 2 days breaking down by Relight Group, 5 trailers with 43 ton material, about 1100 liters of beer 🍻 and 4 days lots of fun at the exhibition. Thanks all and see you next year!
... See MoreSee Less

View on Facebook

3 days ago

Electro Waves Oy

A combination of GEO S12 line array modules with STM S118 subs on this corporate event for Johnson & Johnson. Yamaha CL5 at front of house.
GEO S1210 x 12
GEO S1230 x 4
STM S118 x 12
NUAR x 2
NXAMP4x4 x 2
(Sound by JamtechProduction)
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

Electro Waves Oy

Vuoden 2018 ITK lähestyy loppuaan ja juuri suorittamassamme arvonnassa hienon JBL-kaiuttimen voitti Eetu Koistinen. Kiitos Ctouch palkinnosta ja onnittelut Eetulle. Olemme mukana ITK:ssa myös ensi vuonna.Mahtavan JBL -kaiuttimen onnellinen omistaja. Onnea Eetu! #itk2018 ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

Electro Waves Oy

ITK -messujen toinen päivä on alkanut vilkkaasti. Tervetuloa tutustumaan osastollamme interaktiivisiin kosketusnäyttöihin. ... See MoreSee Less

View on Facebook

7 days ago

Electro Waves Oy
View on Facebook

1 week ago

Electro Waves Oy

Great sounding news from Prolight + Sound 2018! Check out our new speaker line up including Dante models.

www.yamahaproaudio.com/europe/en_gb/products/speakers/dzr_dxs_xlf/
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy
View on Facebook

2 weeks ago

Electro Waves Oy

Yli miljoona ihmistä viikoittain ympäri maailman kokee immersiivisen TiMax spatial audio elämyksen.

Jos vierailet ensi viikolla PL&S 2018 messuilla Frankfurtissa, käy tarkistamassa miten se tehdään Outboard Electronics:n osastolla Hall3.1 Stand H96.Over a million people a week worldwide
enjoy TiMax spatial audio

See and hear How Its Done
PL&S 2018 Frankfurt April10~13 -- Hall3.1 Stand H96
... See MoreSee Less

View on Facebook

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset