6 syytä valita NMP40 Sourcecon striimausmoduli.

1. AUDAC Touch™ 2 yhteensopiva

NMP40 modulia voidaan hallita AUDAC Touch™ 2 tabletti/puhelin sovelluksella. Spotify™ että Soundtrack Your Brand© integroinnin ansiosta käyttäjä voi helposti luoda käyttökohteeseen sopivan äänimaailman yksinkertaisella työkalulla.

2. Mullistava yhteistyö Soundtrack Your Brand© palvelun kanssa.

Soundtrack Your Brand© yhteensopivuuden ansiosta käytössä on maailman suurin valikoima lisensioitua musiikkia yleisötiloihin ja kaupallisiin tiloihin. Tämän uuden striimaus-teknologian ansiosta Audac on AV-alan edelläkävijä tarjoten ammattitason striimaus-ratkaisun.

3. Oikea Plug and Play ratkaisu.

Innovatiivinen SourceCon™ ratkaisun ansiosta NMP40 moduli voidaan helposti asentaa XMP44 modulaarisen audiojärjestelmään. Automaattisen tunnistustoiminnon ansiosta XMP44 takaa nopean ja helpon käyttöönoton monipuolisissa konfiguraatioissa.

4. Nauti tauottomasta musiikista.

NM40 on suunniteltu toistamaan musiikkia paikallisesta tallennusvälineestä (SD-musitikortti) tai pilvipalvelusta korkeimmalla mahdollisella laatutasolla ammattitason äänijärjestelmiin.

5. Spotify connect device.

Viimeisimmän Spotify™:n ja Audac:n yhteistyön tuloksena, Audac NMP40 on täydellisesti integroitu Spotify™- sovelluksen kanssa ja mahdollistaa hallinnan älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella.

6. Dante-verkkosovitin

ANX44 modulin avulla toteutuu XMP44 ja NMP40 integrointi Dante™ AV-verkkoon. Tämän avulla digitaalisen äänen siirto onnistuu mihin tahansa Dante-yhteensopivaan laitteeseen.