5 syytä valita AUDAC ATEO:
 1. Helppo asentaa!
  Kaiuttimen kytkeminen on yksinkertaista mukana tulevan asennuslevyn ansiosta. Tämä asennuslevy kiinnitetään seinään ruuveilla ja siinä olevaan liittimeen kytketään kaiutinkaapeli. Innovatiivisen CleverMount™ kiinnikkeen ansiosta kaiutin “liu’utetaan” paikoilleen ja samalla se kytkeytyy kaiutinkaapelin liittimeen.
 2. Monipuoliset käyttökohteet.
  Uuden ATEO D version julkistamisen myötä ATEO-sarja on nyt entistä monipuolisempi, 16 ohm versio on saatavissa malleissa ATEO 2, 4 ja 6. 100V muuntaja sisältyy malleihin ATEO 4 ja 6 joten näitä kaiuttimia voidaan hyödyntää myös suuremmissa projekteissa!
 3. Tyylikäs ja tarkoituksen mukainen muotoilu.
  Kaiuttimen kiinnike ja itse kaiutin on muotoiltu saumattomasti yhteensopivaksi ja kaiutinkaapeli sijaitsee kiinnikkeen sisällä piilossa. Tämän ansiosta kaiutin ja kiinnike muodostavat ulkonäöltään tyylikkään kokonaisuuden ilman näkyviä johtoja ym.
 4. Helposti irroitettavissa.
  Yksinkertaisen Clevermount™ kiinnikkeen ansiosta kaiutin on helposti irroitettavissa tarvittaessa esim. maalaustyön vuoksi.
 5. Vapaasti suunnattavissa
  Innovatiivisen CleverMount™ kiinnikkeen ominaisuuksiin sisältyy mahdollisuus asettaa kaiutin vaaka tai pystyasentoon, lisäksi suunnata haluttuun suuntaan ja lukita etupaneelin Audac-logon alta löytyvällä ruuvilla. Portaattoman suuntauksen ansiosta äänentoiston kattavuutta voidaan hallita kaikissa tilanteissa.

Kai Tuovinen
Myyntipäällikkö
Puh. 0400 413 821
kai.tuovinen(a)electrowaves.fi

Kari Lehtonen
Projekti-Insinööri
Puh. 040 555 9910
kari.lehtonen(a)electrowaves.fi