Belgialainen Audac valmistaa ja kehittää äänentoistolaitteita taustamusiikkijärjestelmiin sekä kauppojen, kuntosalien, hotellien ja ravintoloiden äänentoistoon.

Audaci:n tuotteet kattavat laajan valikoiman kaiuttimia, DSP-, 100V-vahvistimia, DSP-matriiseja ym. Matriisimiksereihin on kytkettävissä ohjaus- ja liityntäyksiköitä CAT-kaapeloinnin avulla, tämän ansiosta järjestelmien asennustyö on yksinkertaista.

Nykytekniikalla toteutetut langattomat, tableteilla toimivat ohjaussovellukset ovat helppokäyttöisiä. Audac-tuotevalikoima tarjoaa kohtuuhintaiset ja laadukkaat ratkaisut järjestelmätoteutuksiin äänentoisto- ja AV-urakoitsijoille.

5 syytä valita AUDAC ATEO:

 1. Helppo asentaa!
  Kaiuttimen kytkeminen on yksinkertaista mukana tulevan asennuslevyn ansiosta. Tämä asennuslevy kiinnitetään seinään ruuveilla ja siinä olevaan liittimeen kytketään kaiutinkaapeli. Innovatiivisen CleverMount™ kiinnikkeen ansiosta kaiutin “liu’utetaan” paikoilleen ja samalla se kytkeytyy kaiutinkaapelin liittimeen.
 2. Monipuoliset käyttökohteet.
  Uuden ATEO D version julkistamisen myötä ATEO-sarja on nyt entistä monipuolisempi, 16 ohm versio on saatavissa malleissa ATEO 2, 4 ja 6. 100V muuntaja sisältyy malleihin ATEO 4 ja 6 joten näitä kaiuttimia voidaan hyödyntää myös suuremmissa projekteissa!
 3. Tyylikäs ja tarkoituksen mukainen muotoilu.
  Kaiuttimen kiinnike ja itse kaiutin on muotoiltu saumattomasti yhteensopivaksi ja kaiutinkaapeli sijaitsee kiinnikkeen sisällä piilossa. Tämän ansiosta kaiutin ja kiinnike muodostavat ulkonäöltään tyylikkään kokonaisuuden ilman näkyviä johtoja ym.
 4. Helposti irroitettavissa.
  Yksinkertaisen Clevermount™ kiinnikkeen ansiosta kaiutin on helposti irroitettavissa tarvittaessa esim. maalaustyön vuoksi.
 5. Vapaasti suunnattavissa
  Innovatiivisen CleverMount™ kiinnikkeen ominaisuuksiin sisältyy mahdollisuus asettaa kaiutin vaaka tai pystyasentoon, lisäksi suunnata haluttuun suuntaan ja lukita etupaneelin Audac-logon alta löytyvällä ruuvilla. Portaattoman suuntauksen ansiosta äänentoiston kattavuutta voidaan hallita kaikissa tilanteissa.

AINA ASKELEEN EDELLÄ

Kyse ei ole vain parempien tuotteiden innovoinnista, vaan kokemusten luomisesta. ”Keräämme joukkoomme poikkeuksellisia kykyjä, joilla on erilaisia näkökulmia ja taustoja, kuitenkin niin, että meillä kaikilla on yksi yhteinen unelma: äänen vieminen parempaan suuntaan. Yksi esimerkki tästä intohimosta on ollut maailman ensimmäisen verkkopohjaisen matriisin kehittäminen.

AUDAC Experience Center

Audac tarjoaa parasta vastinetta ja palvelua sekä kykyä kuunnella kumppaneidensa tarpeita. Sen takia monet jakelijat ympäri maailmaa valitsivat AUDACin. Näiden suhteiden ylläpitämiseksi yritys on rakentanut AUDAC Experience Centerin vuonna 2013. Tämän uuden huipputeknisen rakennuksen päätarkoitus on antaa jakelijoille sekä loppukäyttäjille tilaisuus kokea tuotteet ainutlaatuisessa ympäristössä. Useiden kuuntelu- ja esittelyalueiden lisäksi rakennuksessa myös koulutetaan jälleenmyyjiä säännöllisesti.

Muut PVS brändit:

Kai Tuovinen
Myyntipäällikkö
Puh. 0400 413 821
kai.tuovinen(a)electrowaves.fi

Kari Lehtonen
Projekti-Insinööri
Puh. 040 555 9910
kari.lehtonen(a)electrowaves.fi