Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Electro Waves

Oli tilasi mink­ä kokoinen tahansa tai elementtisi ilma, vesi tai maa, tarjoamme ratkaisun AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

Olemme suomalainen perheyritys, joka edustaa uusinta teknologiaa ja jolla on kokemusta ja näkemystä toteuttaa ratkaisuja, jotka näkyvät, kuuluvat ja tuntuvat.  Palvelemme aina suunnittelusta toteutukseen ja huoltoihin, alan parhailla tuotteilla ja rautaisella asiantuntemuksella.

Kokeneet, innovatiiviset suunnittelijamme ja asentajamme ovat valmiita haastamaan itsensä ja tilan tarjoamat mahdollisuudet, jotta lopputulos ylittäisi odotukset ja kestäisi aikaa.

 

ELECTRO WAVES TIEDOTTAA.

Electro Waves Oy ostaa AV-TIIMI LJ Oyn koko liiketoiminnan.

30.1.2020 solmitun sopimuksen mukaisesti Electro Waves on ostanut koko AV-TIIMIN liiketoiminnan.

AV-TIIMI LJ Oy on vuonna 1993 perustettu av-laitteiden jälleenmyyntiin suuntautunut perheyritys. Yhtiö on palvellut asiakkaita erittäin laajalla laitemallistolla sekä pitkän kokemuksen tuomalla ammattitaidolla. Leena ja Seppo Jälkö luopuvat yrityksestä eläköitymisen vuoksi.

Electro Waves Oy on vuonna 1998 perustettu palveluyritys, joka tuottaa monipuolisia ratkaisuja AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.

”Myös perheyrityksenä koemme, että AV-TIIMIN joustava ja pitkäjänteinen asiakaskokemusta arvostava työskentelytapa vastaa arvojamme. Molempien yritysten yrityskulttuuri on työntekijöitä ja ammattitaitoa arvostava. Lupaamme, että AV-TIIMIN liiketoiminta jatkuu varmoissa ja osaavissa käsissä.” Miko Nurkki, Electro Wavesin toimitusjohtaja.

Lisätietoja: Miko Nurkki | Puh: 050-2629 | miko.nurkki@electrowaves.fi

Tule tapaamaan meitä:

logo-ise-200x170
itk

ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

Just Something Special

Ensiluokkaiset ratkaisut ja rohkeat innovaatiot perustuvat Electro Wavesin pitkään kokemukseen AV-tekniikan, Digital Signagen, valaistuksen, äänentoiston ja vesitoteutusten parissa. Electro Waves on alan todellinen asiantuntija.

Suunnittelemme ja rakennamme kattavasta tuotevalikoimastamme aina kuhunkin kohteeseen ja tarpeeseen parhaiten sopivan järjestelmän. Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.

Ota yhteyttä joko puhelimitse: 020 1200 100 tai oheisella yhteydenottolomakkeella – Palvelemme mielellämme!

Pyydä tarjous!

Caset