Highlite International on yksi Euroopan johtavista valo- ja äänilaitteiden maailmanlaajuisista toimittajista. maailmanlaajuinen jakelija valo- ja äänilaitteiden alalla, jolla on yli 20 vuoden kokemus alan tarpeista ja toiminnasta. Kaikkien tuotteiden, joissa on Highlite-leima, on täytettävä tiukat laatuvaatimukset. Highlite-tuotteiden hinta-laatusuhde on aina parempi kuin erinomainen.

Highlite -valaistustuotevalikoima voidaan jakaa kolmeen päämerkkiin:

Showtec
Showtec on laaja valikoima viihdevalaisimia ja lavatehosteita. Tuoteperheestä löytyy aina ratkaisu, joka sopii tarpeeseen, budjettiin tai visuaaliseen vaikutelmaan, jonka haluat luoda. Päätös on sinun.

Infinity – Äärettömyys; ammattimaiseen valaistukseen, jossa vain paras valo on tarpeeksi hyvä. Infinity- valaistusratkaisut tarjoavat työkalut kääntää luovuus ja intohimo mihin tahansa tilanteeseen, esimerkkinä huipputekniset Signature- LED teatterivalaisimet.

Haluatko luoda tämän erityisen ilmapiirin ravintolassa, korostaa uusinta muotimallistoa vitriinissä tai luoda eloisan valaistuksen puiston suihkulähteelle, Artectalla on oikea LED- ratkaisu sinulle: värikäs, kestävä ja kustannustehokas.

Highlitelle, kuten myös Electro Wavesille nopeus ja korkea laatutaso asiakaspalvelussa ovat erittäin tärkeitä. Voit aina luottaa nopeaan ja asiantuntevaan palveluumme. Anna itsesi inspiraatiota kaikesta, mitä tarjoamme ammattimaisen valaistukseen. Tervetuloa tulevaisuuteesi!

TUOTEVASTAAVA:

Esa Kyllönen
+358 40 556 3765
esa.kyllonen(a)electrowaves.fi