HRT Huddle Hub One on markkinoiden ketterin ja kustannustehokkain langaton BYOD-sovitin (Bring Your Own Device). HRT Huddle Hub One tukee Android-, MAC iOS- ja Windows-käyttöjärjestelmillä toimivia tietokoneita ja älylaitteita.

HRT Huddle Hub One ottaa vastaan ja jakaa sille lähetetyn sisällön vastaanottimeen kytketylle näyttölaitteelle ja haluttaessa samassa verkossa oleville mobiililaitteille. Huddle Hub One SmartRoom versiot voivat jakaa sisällön myös viiteen virtuaaliseen huoneeseen, joissa vastaanottimena voi toimia esimerkiksi Android-playerillä varustettu näyttö tai mobiililaite. Huddle Hub Onella voi siis samanaikaisesti hallita kuutta erillistä esitystä. Sisältöä voi myös jakaa ja ottaa vastaan suoraan verkkoselaimen (Chrome, FireFox, Edge, jne.) avulla ilman asennettavia sovelluksia!

Huddle Hub One tekee myös Unified Communication-apulaitteiden (USB-kamerat, mikrofonit, kaiuttimet, soundbarit) käytöstä helppoa, kun ne kytketään Huddle Hub Onen USB-liitäntään. Etäkokousyhteys otetaan halutulla sovelluksella (Microsoft Teams, Skype for Business, Zoom, Webex, tms.) ja valitaan kameraksi, mikrofoniksi ja kaiuttimeksi Huddle Hub One!

TUOTEVASTAAVA:

Jorma Kaarela
+358 45 7731 1105
jorma.kaarela(at)electrowaves.fi