Nexo on kaiutinvalmistajien edelläkävijä. Se on luonut teknologisia ratkaisuja, joiden ansiosta Nexo:n tuotteet ovat vaativimpien ammattilaisten käytössä ympäri maailman.

Nexo on 40-vuotisen historiansa aikana tuonut markkinoille uusimpia ratkaisuja, kuten linjasätelijät jo vuonna 2001 (Nexo GeoS8-sarja) sekä digitaalisen kaiutinprosessoinnin 1999.

Tuotekehityksen laadukkuudesta kertovat useat Nexo:n patentoimat kaiuttimien tekniset ratkaisut. Nexo on panostanut toiminnassaan laatuun, josta osoituksena on ISO 9001 -standardi. TÜV-sertifiointi takaa turvallisen käytettävyyden kaikissa olosuhteissa.

Kaiutinmallistossa on kattava valikoima versioita IP-54-luokituksella ulkokäyttöön. Nexo GEO S12 ja GEO S12-ST -kaiuttimet ovat EN-54-hyväksyttyjä. Niillä on toteutettu useita stadion- ja urheiluhallijärjestelmiä ko. standardin vaatimusten mukaisesti. Nexo-tuotevalikoima soveltuu kaikkeen äänentoistoon pienimmästä id-sarjasta raskaimpaan STM-sarjaan, varustettuna uusimman sukupolven Nexo Nx-AmpMK2 -vahvistinteknologialla.

TUOTEVASTAAVA:

Kari Lehtonen
+358 40 555 9910
kari.lehtonen(a)electrowaves.fi