Nureva audio valmistaa markkinoille tyylikkäitä sekä edistyksellisiä kaiutinmikrofoneja, jotka soveltuvat monenlaisiin eri tiloihin ja tarpeisiin. Näiden audioratkaisujen asentaminen ja käyttö on suunniteltu mahdollisimman vaivattomaksi, jotta sinä voit keskittyä vain olennaiseen.

Nurevan ainutlaatuisuus perustuu vahvasti yrityksen kehittämään  Microphone Mist™ -teknologiaan, joka täyttää tilan tuhansilla virtuaalimikrofoneilla. Tämän uniikin teknologian ansiosta huoneiden ”kuolleet” kohdat ovat historiaa.

Nurevan ääniratkaisut on helppo asentaa, käyttää ja hallita.
Nurevan audiokonferenssijärjestelmät ovat yhteensopivia johtavien UC&C -alustojen kanssa, kuten Microsoft® Teams, Zoom, Cisco WebEx ™, Lifesize® ja monet muut.

Nurevan tuotteet myös integroituvat saumattomasti monenlaisiin kolmansien osapuolten tuotteisiin.
Katso lista yhteensopivista laitteista tästä.

HDL300 ja Microsoft Teams
Nurevan HDL300 -audiokonferenssijärjestelmä on (tammikuussa 2021) sertifioitu Microsoft Teamsille, mikä tekee siitä ensimmäisen mikrofoni-kaiutinpalkin, jonka Microsoft on sertifioinut suuriin huoneisiin. Vaikka jokainen Nurevan audiokonferenssijärjestelmät on testattu toimimaan UC&C -alustojen kanssa, HDL300 on ensimmäinen, joka on läpikäynyt Microsoftin tiukan testausprosessin, virallisen sertifikaatin saamiseksi.

Aina ajantasalla.
Nureva on sitoutunut parantamaan ratkaisujaan jatkuvasti lisäämällä säännöllisesti laiteohjelmistopäivityksiä ja uusia ominaisuuksia vastaamaan asiakkaiden muuttuvia tarpeita.

Tutustu Nurevan malleihin:

Tuotevastaava:

Kim Nyholm
Tuotepäällikkö
Puh. 040 730 9862
kim.nyholm(a)electrowaves.fi