Oasis of the Seas on STX Europen Turun telakalla Royal Caribbean International -varustamolle rakennettu risteilyalus. Se ja sen sisaralus Allure of the Seas ovat maailman kaikkien aikojen suurimmat matkustaja-alukset. Electro Waves toimitti molempien alusten allasalueiden vesi- ja valototeutukset.

Erilaista AV-tekniikkaa!
Risteilyaluksille toteutettavat vesiefektit ovat varustamoille tärkeitä elämyksiä ja niiden koko on vuosien saatossa vain kasvanut. Electro Wavesin ensimmäinen laivalle toteuttama vesielämys oli Enchantment of the Seas -aluksen kannelle rakennettu Splash Deck sekä musikaalinen ja valaistu suihkulähde. Jatkoa seurasi kolmen Freedom-luokan aluksen Splash Deckien ja vesiseinien toteutuksista.

Laajimmat risteilijöille toteutetut vesiefektit ovat Turussa valmistuneilla Allurella ja Oasiksella, jotka ovat edelleen maailman suurimmat risteilijät. Electro Waves toteutti molempiin laivoihin Splash Deckin ja aluksen takakannella sijaitsevan Aqua Theaterin, jonka katsojakapasiteetti on 700 henkeä.

Electro Wavesin vastuulla olivat kaikki vesialueen asennukset sekä tehtaiden materiaalitoimitusten koordinointi. Electro Waves vastasi myös toteutuksen suunnittelusta yhdessä telakan oman organisaation kanssa.

Vesiefekteissä käytetään normaalista poikkeavaa av-tekniikkaa, mutta ohjaustekniikan ja valaistuksen osalta hyödynnetään perinteisempiä tekniikoita. Electro Waves asensi myös suuttimet, putkistot, taajuusmuuttajat, suodattimet, pumput, viemäröinnit sekä Water Switch -erikoisventtiilit. Electro Waves on Suomen ainoa av-toimittaja, jolla on tarvittava tietotaito toteuttaa tämän mittaluokan projekteja laivojen vesielämyksiin.

Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Piispantilankuja 6 • 02240 Espoo • Puh. 020 1200 100 • info@electrowaves.fi