ÄÄNENTOISTO

Äänentoisto luo juuri oikeanlaisen tunnelman. Rauhoittava taustamusiikki, myyntiä tukeva äänimaailma tai tuhti tanssibiitti onnistuvat ammattitaitoisesti suunnitelluilla järjestelmillä.

VALAISTUSTEKNIIKKA

Electro Waves on toteuttanut valaistusratkaisuja sadoille hotelleille ja ravintoloille sekä sisä- ja ulkovalaistuksia lukuisille muille yrityksille. Osaamistamme ovat myös maisemavalaistus.

AV-TEKNIIKKA

AV-tekniikka on laji, jossa Electro Waves on Suomen ehdotonta huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin.

VESITEKNIIKKA

Vesitekniikan avulla luot ainutlaatuista tunnelmaa ja tarjoat asiakkaillesi elämyksiä. Suihkulähteen voi toteuttaa perinteisesti tai ääntä, valoa ja erilaisia efektejä yhdistäväksi näyttäväksi taideteokseksi.

DIGITAL SIGNAGE

Digital Signage. Ajastettuja mainoksia, päivittyviä aikatauluja, reaaliaikaista viestintää. Digitaalisten näyttöratkaisujen avulla välität tietoa tehokkaasti ja vaikutat ostopäätöksiin.

ELECTRO WAVES VIRTUAL

Virtuaalisilla ryhmäliikunta- ja sisäpyöräilytunneilla asiakas voi treenata suosikkilajiaan itselleen sopivana aikana. Toimitamme tähän kaiken tarvittavan kokonaisuuden.

ARKKITEHTUURIVALAISTUS

Olemme toimittaneet edistyksellisiä audiovisuaalisia ratkaisuja jo satoihin vaativiin kohteisiin. Jokainen asiakkaamme on erilainen – ja niin ovat myös heille tekemämme ratkaisut.

TRUSSI, STAGE & RIGGING

Trussit voivat olla kiinteitä esityssalin varusteita, myös nostokoneistolla varustettuna, tai helposti koottavia ja purettavia, siirrettäviä järjestelmiä kiertuekäyttöön.

EDUSTUKSET

Tutustu kattavaan tuote-edustus valikoimaamme. Edustuksina mm. NEXO, Alcons, Sennheiser, Yamaha Pro Audio, Philips, PULSAR, TBF-PyroTec, Panzeri Srl ja monet muut!

HUOLTO

Palvelumme sisältää kaiken tarvittavan suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Oman maahantuontimme ansiosta tarjoamme aina alan parhaat tuotteet.