Ole erilainen – tee vaikutus

AV-tekniikassa Electro Waves edustaa Suomen huippua. Meiltä saat AV-ratkaisut videotykeistä valkokankaisiin, kaapeleista kameroihin ja muuntajista mikrofoneihin. mikrofoneista kaiuttimiin.

Toimitamme ensiluokkaista esitystekniikkaa ja AV-järjestelmiä hotelleihin, kokoustiloihin ja kongressikeskuksiin kuin konserttisaleihin, teattereihin, kouluihin ja kirkkoihinkin.

Sanonta “hyvin suunniteltu on puoliksi tehty” pätee myös AV-laitteiden hankinnassa. On hyvä antaa alan ammattilaisten varmistaa, että saat kokonaisratkaisuista kaiken hyödyn irti. AV-suunnittelija miettii puolestasi toimivan kokonaisuuden ja ottaa huomioon kaikki tarpeesi nyt ja tulevaisuudessa.

Etukäteen mietityt kiinnitykset ja kaapelivedot helpottavat myös merkittävästi asentajien työtä ja näin ollen edesauttavat projektien valmistumisen ajallaan – tai jopa ennen sitä.

Tutustu tekemiimme AV-ratkaisuihin

Neuvottelu- ja kokoustilajärjestelmät
Kokoustila on laaja käsite, joka kattaa hyvin erilaisia tarpeita aina muutaman hengen ryhmätyötiloista kongressikeskusten suuriin auditorioihin. Jokaisella tilalla on omat erityispiirteensä, mutta yhteistä on esitystekniikan perusasiat: kuva, ääni, valaistus sekä yhteydet ulkomaailmaan. Olemme erikoistuneet kehittämään kaiken kokoisten tilojen räätälöityjä käyttöliittymiä.

Suurimmissakaan kongressitiloissa ei yleensä ole kaikkia mahdollisia tekniikoita valmiina, vaan lisätarpeena voi olla esimerkiksi viestiseinä, äänestysjärjestelmä, satoja kappaleita kokousmikrofoneja, streamauslaite, videoneuvottelulaite, tulkkausjärjestelmä tai äänen ja kuvan tallennusjärjestelmä. Varaudumme aina niin isojen kuin pienten järjestelmien liityntärajapintoihin, jotta kaikki tarpeelliset lisätoiminnot voidaan liittää AV-järjestelmiin helposti.

Neuvotteluhuoneen varusteopas on suunniteltu auttamaan pienen kokoushuoneen varusteiden valinnassa.

Koulut
Tarjoamme koulujen digitalisoitumiseen kokonaisvaltaisia ratkaisuja aina suunnittelusta käyttöönottoon asti. Oli kyse vanhojen tilojen uusimisista tai uusien tilojen rakentamisesta, monipuolinen asiantuntemuksemme ja laaja tuote- ja palveluvalikoimamme tarjoaa parhaan ratkaisun joka tarpeeseen. Opetustilan AV-ratkaisut on tehtävä helppokäyttöisiksi ja loogisiksi. Monipuolisten esitysten ja opetuksen mahdollistamiseksi kiinnitämme erityistä huomiota järjestelmien ohjelmointiin. Käyttöliittymämme suunnittelee aina oppimisympäristöt tunteva AV-alan asiantuntija.

Kirkot
Kirkot ovat haastavia kohteita äänentoistolle, koska vanhimmat kirkot ja niiden akustiikka on suunniteltu vahvistamattoman äänen ehdoin. Myös kirkkojen arkkitehtuuri asettaa huomattavia rajoituksia kaiuttimien sijoitukselle, koolle ja ulkonäölle. Jokainen kirkko on erilainen ja ne on suunniteltava aina tapauskohtaisesti.

Käytämme ratkaisuissamme alan parhaita tekniikoita ja ohjelmistoja kuten Line Array -tekniikka ja DSP- eli Digital Signal Processor -tekniikka. Nykyisten Line Array -kaiuttimien suuntaavuutta voidaan säätää DSP:n avulla ja kohdistaa ääntä tarkasti – suuntauksen avulla voidaan väistää esimerkiksi parven reunaa haitallisten heijastumien välttämiseksi.

Liikuntakeskukset
Yhä useammasta liiketilasta tulee kuntosali ja sekä liikunta että kokonaisvaltainen hyvinvointi ovat koko ajan tärkeämmässä osassa ihmisten elämässä. Kilpailu liikuntakeskusten kesken on kovaa ja se, joka tuottaa palvelut tehokkaimmin ja asiakkaidensa tarpeet parhaiten huomioiden on voittaja. Liikuntaan liittyvien teknisten ratkaisujen suunnitteleminen edellyttää alan asiantuntemusta ja kokemusta.

Liikuntakeskusratkaisujemme suunnittelusta vastaa liikunta-alan koulutuksen saanut henkilö, joka yhdessä teknisten suunnittelijoidemme kanssa hyödyntää niin visuaalisia valaistusratkaisuja, äänentoistoa kuin uusinta virtuaalista ryhmäliikuntaohjelmistoamme.

Lue lisää TÄÄLTÄ.

Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Piispantilankuja 6 • 02240 Espoo • Puh. 020 1200 100 • info@electrowaves.fi