Electro Waves Virtual

Hyödynnä vuorokauden kaikki tunnit salillasi ja anna jäsenillesi lisäarvoa lisäämällä virtuaalitunnit ryhmäliikuntatarjontaasi.
Teknisen ratkaisumme avulla voit joko ajastaa tunnit ryhmäliikuntakalenteriin tai käynnistää ne suoraan kosketusnäytöltä. Treenivideot esitetään sovelluksemme avulla joko suurelta kosketusnäytöllä, videoseinältä tai isolta valkokankaalta korkealaatuisella videoprojektorilla projisoituna. Meidän yhteistyökumppanimme, joita ovat Les Mills, FortGjort, CMS ja Iisee, pitävät huolen monipuolisesta tuntisisällöstä. Kun vielä ääni on hyvälaatuinen ja valaistus synkronisoitu musiikin tahtiin, niin saadaan aikaiseksi todella hyvä treenielämys.

Lue lisää: www.ewvirtual.fi

Muita ratkaisuja liikuntatiloihin:
Digital Signage • Infokioskit • Interaktiiviset kosketusnäytötArkkitehtuurivalaistus

EW Virtual 2.0

EW Virtual 2.0 on nopea, selkeä sekä käyttäjäystävällinen virtuaaliliikunnan hallintajärjestelmä. Alusta on kehitetty käytettäväksi pääosin kosketusnäytöille, jonka vuoksi sen rakenne on mutkaton ja videosisältöjen sekä kategorioiden selailu onnistuu vaivattomasti..

Virtual 2.0 nostot:
– ETÄHALLINTA mahdollistaa viikko-ohjelmien luonnin kaikilla iOS, Android, PC ja MAC -laitteilla.
– KALENTERI näyttää koko viikko-ohjelman sekätuntien tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä.
Kalenteri on viikkokohtainen, joten voit huomioida helposti kaikki erikoisviikot Virtual liikuntakalenteria luodessasi. Ajatetut tunnit käynnistyvät automaattisesti.
– STATISTIIKKA kertoo päiväkohtaisesti, kuinka monta kertaa mitäkin tuntia on katsottu ja onko se ollut osallistujien mieleen. Statistiikkaa voidaan myös rajata, esim. ajankohdan tai tuntisisällön mukaan.

EW Virtual 2.0 tuo uusimmat sisällöt nopeasti jokaisen ohjelmiston käyttäjän saataville. Enää ei tarvitse odotella päiviä uusien sisältöjen saantia, vaan päivittäminen onnistuu muutamassa minuutissa.

LUE LISÄÄ: www.ewvirtual.fi

Myynti:
Esa Karppinen
Puh. 045 7731 1552
esa.karppinen(at)electrowaves.fi

Tuki:
Teemu Martikainen
Puh.  040 832 0632
teemu.martikainen(at)electrowaves.fi

Puh. 020 1200 100
virtual(at)electrowaves.fi

Laitehuolto:
Puh. 045 7731 1550
huolto(at)electrowaves.fi

Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Piispantilankuja 6 • 02240 Espoo • Puh. 020 1200 100 • info@electrowaves.fi