Electro Waves Virtual

Liikuntatunnit kuntosalilla voivat nyt olla todellinen elämys – olemme tuoneet yhteistyössä Les Millsin kanssa markkinoille video-ohjatut ryhmäliikuntatunnit. Kehittämällämme teknisellä ratkaisulla tunteja voi joko ajastaa ryhmäliikuntakalenterin mukaan tai käynnistää suoraan kosketusnäytöllisestä järjestelmästä. Tunnit esitetään sovelluksellamme suurelta valkokankaalta, laadukkaalla videoprojektorilla projisoituna. Electro Waves Virtual tuo maailman parhaat ohjaajat omalle salillesi!

EW Virtual 2.0

EW Virtual 2.0 on edeltäjänsäänsä nopeampi, selkeämpi sekä käyttäjäystävällisempi virtuaaliliikunnan hallintajärjestelmä. Alusta on kehitetty käytettäväksi pääosin kosketusnäytöille, jonka vuoksi sen rakenne on mutkaton ja videosisältöjen sekä kategorioiden selailu onnistuukin aiempaa helpommin.

– Virtual 2.0 tarjoaa edeltäjäänsä ENEMMÄN SISÄLTÖÄ.
– ETÄHALLINTA mahdollistaa viikko-ohjelmien luonnin kaikilla iOS, Android, PC ja MAC -laitteilla.
– KALENTERI näyttää koko viikko-ohjelman sekätuntien tärkeimmät tiedot yhdellä silmäyksellä.
Kalenteri on viikkokohtainen, joten voit huomioida helposti kaikki erikoisviikot Virtual liikuntakalenteria luodessasi. Ajatetut tunnit käynnistyvät automaattisesti.
– STATISTIIKKA kertoo päiväkohtaisesti, kuinka monta kertaa mitäkin tuntia on katsottu ja onko se ollut osallistujien mieleen. Statistiikkaa voidaan myös rajata, esim. ajankohdan tai tuntisisällön mukaan.

EW Virtual 2.0 tuo uusimmat sisällöt nopeasti jokaisen ohjelmiston käyttäjän saataville. Enää ei tarvitse odotella päiviä uusien sisältöjen saantia, vaan päivittäminen onnistuu muutamassa minuutissa.

LUE LISÄÄ: www.ewvirtual.fi

Myynti:
Esa Karppinen
Puh. 045 7731 1552
esa.karppinen(at)electrowaves.fi

Tuki:
Teemu Martikainen
Puh.  040 832 0632
teemu.martikainen(at)electrowaves.fi

Puh. 020 1200 100
virtual(at)electrowaves.fi

Laitehuolto:
Puh. 045 7731 1550
huolto(at)electrowaves.fi

Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Piispantilankuja 6 • 02240 Espoo • Puh. 020 1200 100 • info@electrowaves.fi