Tunnu – luo elämyksiä

Vesitekniikan avulla luot ainutlaatuista tunnelmaa ja tarjoat asiakkaillesi elämyksiä. Suihkulähteen voi toteuttaa perinteisesti tai ääntä, valoa ja erilaisia efektejä yhdistäväksi taideteokseksi.

Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös vesihuvipuistot, joita olemme suunnitelleet ja toteuttaneet muiden muassa Karibianmeren risteilijäaluksille.

Musikaaliset suihkulähteet
Musical Fountains, Dancing Waters, soivat suihkulähteet. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Suurimmat ja upeimmat löytyvät Las Vegasista ja Dubaista, mutta väitämme että Suomessa niitä on toteutettu eniten suhteessa väkilukuun! Esimerkiksi Lahti Pikkuvesijärvi, Enchantment of the Seas, Kokkola Suntti, Oasis of the Seas, Allure of the Seas ja Holiday Club Saimaa.

Vesihuvipuistot
Olemme toteuttaneet Imatran kylpylän Taikametsä-projektin, Levi Tunturihotellin kylpylän erikoistehosteet sekä Rotterdamissa toteutetun risteilijän 805 Splash deckin suihkulähteen. Teimme myös värikkäillä patsailla totetetut Splash Deckit Freedom-luokan aluksiin Freedom of the Seas, Independence of the Seas ja Liberty of the Seas.

Kaupunkisuihkulähteet – enemmän kuin visuaalista kauneutta
Kaupunkiympäristöön suunnittelemiamme ja toteuttamiamme suihkulähteitä ovat mm. Idea Parkin ja Tuurin suihkulähteet. Lisäksi olemme tehneet Merikosken suihkulähteet Oulussa, Kokkolan Energia-puiston sekä Järvenpään Tuusulanjärven suihkulähteen, joka visuaalisen nautinnon lisäksi hoitaa järven hapetusta.

Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Piispantilankuja 6 • 02240 Espoo • Puh. 020 1200 100 • info@electrowaves.fi