Strand, teatterivalaistuksen innovaattori jo 100 vuotta, syntyi Lontoon teatterialueella vuonna 1914 ensimmäisen maailmansodan alussa. Sähköisen teatterivalaistuksen etulinjassa aina seisonut Strand on suorittanut vuosikymmenten saatossa suuria teknisiä harppauksia – 1990-luvun tietotekniikan vallankumouksen aikana Strand loi ensimmäiset digitaalikonsolinsa ja ohjelmistopohjaiset ohjausjärjestelmänsä – suorat esi- isät järjestelmistä, jotka ohjaavat nykypäivänä erittäin kehittyneitä, energiatehokkaita LED-valaisimia.

Ylpeänä menneisyydestämme, mutta nykypäivässä kiinni, jatkamme korkealaatuisten tuotteiden kehittämistä, joiden avulla pystymme vastaamaan modernin teatterin, elokuvan ja TV: n, samoin kuin teemoitettujen ympäristöjen ja arkkitehtuurin valaistusvaatimuksiin.

Philips Lighting erosi emoyhtiöstään Royal Philipsistä vuonna 2015, ja nimettiin uudelleen 2019 Signify- tuoteperheeksi. Strand ja maailmankuulu Vari-Lite saivat takaisin itsenäisen tuotemerkin asemansa, ja Signify on edelleen vahvasti sitoutunut uudistamaan ja tukemaan luovien taiteilijoiden visioiden toteutumista maailmanlaajuisesti.

TUOTEVASTAAVA:

Esa Kyllönen
+358 40 556 3765
esa.kyllonen(a)electrowaves.fi