Alkuperäiset liikkuvat valot, Vari-Lite ovat synonyymi spektaakkelille. Ja hyvästä syystä. Yli kolmen vuosikymmenen ajan Vari-Lite liikkuvat valot ovat olleet osa unohtumattomimpia Rock&Roll -esityksiä ja tapahtumia. Mutta mikä kaiken takana on? Tekninen ja luova intohimo.

Vuodesta 1981 lähtien Vari-Lite on yhdistänyt innovatiivisen tekniikan ja rakkauden esiintymiseen tuodakseen visuaalisten ihmisten huikeat unelmat ja taiteelliset kyvyt osaksi elämäämme. Sama henki elää tänään. Vari-Lite tarjoaa valaistussuunnittelijoille työkalut, joita he tarvitsevat ikimuistoisten hetkien luomiseen. Edistyneellä optiikalla, erinomaisella mekaniikalla ja vertaansa vailla olevalla värien sekoituksella varustetut valaisimet mahdollistavat hienovaraisia ​​vivahteita ja/tai henkeäsalpaavia elämyksiä tapahtumaympäristöissä. Meitä kaikkia ohjaa halu tutkia ja kehittää uusia valaistustekniikoita luodaksemme massoja liikuttavia, inspiroivia esityksiä ympäri maailmaa.

Philips Lighting erosi emoyhtiöstään Royal Philipsistä vuonna 2015, ja nimettiin uudelleen 2019 Signify- tuoteperheeksi. Maailmankuulu Vari-Lite ja Strand saivat takaisin itsenäisen tuotemerkin asemansa, ja Signify on edelleen vahvasti sitoutunut uudistamaan ja tukemaan luovien taiteilijoiden visioiden toteutumista maailmanlaajuisesti.

Electro Waves toimii Vari-Lite tuoteperheen maahantuojana sekä jälleenmyyjänä Suomessa ja Ruotsissa. Varastoimme laitteiden kriittiset varaosat Suomessa ja tuemme näin sekä huoltoverkostoamme sekä loppukäyttäjiä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Lue lisää:

TUOTEVASTAAVA:

Esa Kyllönen
+358 40 556 3765
esa.kyllonen(a)electrowaves.fi