Just Something Special

Me olemme suomalainen perheyritys, joka tuottaa monipuolisia ratkaisuja AV-tekniikkaan, Digital Signageen, valaistukseen, äänentoistoon ja vesitoteutuksiin.  Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme parasta palvelua ja uusinta tekniikkaa.  Työntekijämme ovat meille ylpeytemme aihe, ja haluamme panostaa jatkuvasti henkilöstömme koulutukseen ja hyvinvointiin.

Asiakkaamme ovat meille kumppaneita yhteisellä matkalla ja teemme parhaamme jokaisessa projektissa, jotta lopputulos vastaa odotuksia – tai jopa ylittää ne!

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää kaiken tarvittavan AV-suunnittelusta asennukseen ja huoltopäivystykseen. Asiantunteva henkilöstömme auttaa asiakkaitamme luomaan parhaat mahdolliset ratkaisut vaativiinkin tiloihin, ja oma maahantuontimme takaa sen, että käytössämme on uusinta teknologiaa edustavat, laadukkaat tuotteet kustannustehokkaaseen hintaan.

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ja laadukkaita ratkaisuja, olemme koonneet ympärillemme parhaat yhteistyökumppanit. Yrityksiä, jotka jakavat kanssamme saman intohimon innovatiivisina edelläkävijöinä sekä uniikkeja ratkaisuja toteuttavina ammattilaisina alati muuttuvassa maailmassa.


Sun Effects toteuttaa visuaalisia ja yksilöllisiä ratkaisuja käyttämällä valo, ääni sekä video ilmaisun välineitä. Suunnittelutyö viimeistellään hyvin johdetulla teknisellä toteutuksella.


IHF kokoaa yhteen joukon sijoittajia, mentoreita, valmentajia, kasvuyrityksiä sekä startuppeja. Tavoitteena on auttaa kotimaisia toimijoita maailmalle yhteisöllisyyden ja hyvinvoinnin avulla.


Bluet tarjoaa kaiken kattavaa konsultointia, konseptointia ja suunnittelua kelluvassa rakentamisessa. Bluet hallitsee myös teknisen suunnittelun sekä arkkitehtisuunnittelun.

Näy. Kuulu. Tunnu. Ole erilainen. Ole erityinen. Ole jotain enemmän.

Ruukintie 2 • 02330 Espoo • Puh. 020 1200 100 • info@electrowaves.fi