ZeeVee on maailman johtava AVoverIP-ratkaisujen valmistaja ja yksi SDVoE-allianssin (Software Defined Video over Ethernet) perustajayrityksistä. SDVoE on teknologia, jonka avulla 4K-videokuvaa voidaan siirtää TCP-IP-standardin mukaisessa tietoverkossa (10 Gbps) lähes kompressoimattomana ja viiveettä (latenssi alle 1 ms).

SDVoE-kuvansiirto soveltuu erittäin vaativiin sovelluksiin, kuten sairaalaympäristöihin, valvomoihin, mediastudioihin, kampuksille ja viranomaislaitoksille. Kuvansiirto voi tapahtua joko valokuitu- tai kuparikaapeloidussa verkossa. Kuvansiirron reititys tehdään TCP-IP-standardin mukaisella kytkimellä, mitään erillistä kuvamatriisia ei tarvita. Kuvasignaalin mukana myös monikanavainen audio- ja ethernet/sarjadata-ohjaussignaalit siirtyvät päätelaitteille.

ZeeVee valmistaa SDVoE-standardin mukaisten encodereiden ja decodereiden lisäksi vastaavia tuotteita myös 1 Gbps TCP-IP-verkkoihin.

Electro Waves Oy on toiminut ZeeVee-tuotteiden maahantuojana vuodesta 2018 lähtien. Olemme toteuttaneet vaativia AVoverIP-ratkaisuja mm. Aalto Yliopistolle, ICT-koulutusyhtiö Nitorille, Telialle ja Sokos Hotels -ketjulle.

TUOTEVASTAAVA:

Jorma Kaarela
+358 45 7731 1105
jorma.kaarela(at)electrowaves.fi