Electro Waves Virtual

Electro Waves Virtual

Nyttja dygnets alla timmar på din anläggning och ge mervärde till medlemmarna genom att öka utbudet av din gruppträning med virtuella träningsklasser.

Med vår tekniska lösning kan du antingen schemalägga dina klasser i en gruppträningskalender eller starta dem direkt från touchskärmen. Träningsvideos visas med vår plattform, antingen på en stor touchskärm, videovägg eller stor filmduk projicerad av en högkvalitativ videoprojektor. Våra partners, som är Les Mills, FortGjort, CMS och Iisee ser till att du har mångsidigt innehåll på dina klasser. När du lägger till ett bra ljudsystem och belysning som är synkroniserad med musiken får du en riktigt bra träningsupplevelse.

Support: info@electrowaves.eu / Tel. +46 70 731 14 44

WEB MANAGER

UI
Med EW Web Manager interface, kan du lätt bläddra mellan dina olika dina enheter, kalendrar och statistik. Web Managern är designad att omedelbart ge information, även visuellt, om statusen av ditt gym.

Live Statistik
Nu kan du se dagligt uppdaterad statistik. Statistiken förs, bl.a. med det nyutvecklade ”likes”-röstsystemet, över på deltagarnas åsikter om innehållet i  klassen. Det här tillåter dig att bättre hantera och se vilka klasser som är populära och vilka som inte är det och se hur du schemalägger dem bättre.

Kalender.
Med kalender låter dig se vad och när du programmerar, tillåter dig att enkelt skapa, redigera och ta bort klasser. Du kan t.o.m. kopiera hela veckor på samma gång. Det här ger dig full kontroll över dina scheman.

Lättare underhåll
Du kan se statusen på dina enheter och statistiken på nätet. Det här betyder att du kan hantera och styra ditt gym via iOS, Android, Pc eller Mac. Du kommer aldrig att behöva vänta för att få reda på om någonting är fel.

Snabbare uppdateringar
Web managern uppdateras hela tiden, utan att för den skull påverka ditt arbetsflöde. Du kan ha senaste uppdateringarna på alla dina enheter på samma gång.

Förbättrad prestanda
Eftersom Web Managern är helt webbaserad har du tillgång till den var och när som helst och den laddar på några sekunder.

EW SYSTEM

Modul Omgivning
Den integrerade designfilosofin med EW Virtual betyder att komponenterna i designen lätt kan bytas ut och att systemet fungerar helt enligt dina behov.

Mycket anpassningsbart
Komponenterna kan skräddarsys enligt dina behov, storleken på gymmet eller hur många människor som ska använda dem. Det är du som är i förarsätet!

Enkelt att övervaka
Eftersom alla komponenter är integrerade kan du kolla upp deras status med Web managern och får enkelt reda på vad som händer i ditt system.