Genelecs aktiva högtalare – ljudåtergivning för professionella.

Studiomonitorer
Genelecs studiomonitorer och subwoofers har uppnått positionen av att vara standard för proffs som jobbar med radio och TV, musikinspelningar, filmljud eller mixer- och mastersarbeten.

ClassicStudio Monitorer och Subwoofers
SAM Coaxial Studiomonitorer
SAM Compact Studiomonitorer
SAM Master Studiomonitorer
SAM Studio Subwoofers

www.genelec.com

Installerade och inbyggda högtalare.

Det perfekta utrymmet förtjänar också det perfekta ljudet. Genelec erbjuder ett brett utbud av högtalare, planerade speciellt för att installeras så att de kan användas inomhus i olika kommersiella och professionella sammanhang.

Genelecs installerade högtalare är effektiva, precisa, kompakta i storlek och dessutom vackert formgivna. Högtalarna har även en användarvänlig installation.

4000-seriens aktiva installationshögtalare
Genelec 4000-seriens aktiva installationshögtalare är kompakta och effektiva tvåvägshögtalare, planerade för kommersiella och professionella installationer inomhus. Alla modeller innehåller en integrerad förstärkarenhet bestående av ett aktivt delningsfilter, överbelastningsskyddskretsar samt två förstärkare, en per drivrutin.

Tak- och vägghögtalare
Oberoende av om det handlar om bostadshus, bostadslägenheter eller offentliga utrymmen önskar användaren nuförtiden ett högklassigt ljudåtergivningssystem där själva högtalarna inte syns. Lösningen här är Genelecs aktiva högtalare som inbyggda antingen i väggen eller i taket.